Bli fadder


Att vara fadder i CHIGAMBAS:


För 1000 kronor om året (1200 kronor om man väljer månadsbetalning) kan Du hjälpa ett barn i Gambia till skolgång. I Gambia kan denna summa förändra en människas liv för all framtid. För detta får ditt fadderbarn undervisning av utbildade lärare, läroböcker, en egen skolbänk, skoluniform, skollunch samt läkarvård då barnet är sjukt. Pengarna räcker också till skolbyggnationer.

Som fadder kommer Du att få ett foto på Ditt barn och lite information om barnets familj och bakgrundsfakta. Du kan också själv skriva till Ditt barn på engelska, vilket barnet lär sig i skolan. Ditt fadderbarn får ett kodnummer som gör att Dina brev som Du sänder till Gambia kommer till just Ditt barn.

Det är även möjligt att besöka barnet på plats i Gambia, i skolan och i deras hem. CHIGAMBAS kan hjälpa till med att arrangera resan till Basse där vi har våra skolprojekt.

Som information från föreningen görs tidningen "CHIGAMBAS-nytt" två gånger om året. I denna tidning försöker vi att informera om vad som händer inom föreningen i Sverige och vad som händer i Gambia. Den går att läsa här på hemsidan, har man valt betalningsmetoden "Pappersfaktura" får man dessutom hem ett exemplar tillsammans med inbetalningskortet.

Har man inte valt alternativet "Månadsbetalning" så sker betalningen i Maj månad för innevarande läsår.Det finns tre enkla sätt att att bli fadder:


1: Fyll i formuläret nedan


 
 
 
 
 
 
 
Betalning via KIVRA
Faktura via e-post
Pappersfaktura
Månadsinbetalning, 100 kronor via KIVRA
 
Vän
facebook
Google eller annan sökmotor
Annat sätt
 
 
 

2: Skicka ett mail direkt till oss genom att klicka

3: Ring fadderansvarig Susann Eriksson på telefon

0708 / 409481