Om fadderavgiften

Viktig information om fadderavgiften

Hej alla faddrar!

Vi förbereder för att skicka ut årets fadderavgifter vilket kommer att ske under våren. Från 2023 kommer fadderavgiften att vara 1000kr per barn, en höjning med 200kr per år som vi för första gången på 12 år har tvingats att göra då kostnaderna i Gambia har ökat dramatiskt det sista året.

Vi är stolta över att ändå kunna hålla nere kostnaden, något som endast är möjligt genom att vi i styrelsen jobbar helt ideellt samt att vi hela tiden arbetar för att hålla administrationskostnaderna på ett minimum.

Som en del i detta arbetet så har vi bytt till ett modernare ekonomisystem, vilket gör att vi nu har möjlighet att erbjuda fler alternativ för betalning av fadderavgiften:

* Betalning via KIVRA

* Få fakturan via e-post.

* Pappersfaktura.

Det finns numera även möjlighet att betala avgiften per månad i stället, kostnaden är då 100kr/månad = 1200kr per år. Den högre kostnaden vid månadsbetalning är för att täcka de ökade bankkostnader det innebär. Månadsbetalning kräver betalning via KIVRA.

Väljer ni betalning på annat sätt än pappersfaktura så innebär det att vi inte heller kommer att skicka CHIGAMBAS-nytt till er med post. Däremot finns den alltid att läsa på vår hemsida www.chigambas.se

Vi skulle väldigt mycket uppskatta om ni som är faddrar har möjlighet att gå in på länken nedan och uppdatera hur ni vill betala fadderavgiften framöver!


https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdBDU03GQT.../viewform...


Tack för er hjälp!