Årsmöte

Rapport från årsmötet

Hela 80 personer slöt upp till årsmötet 16/10 i Traryds församlingshem. Jätteroligt!

Mötet startades med sedvanliga årsmötesförhandlingar där styrelsen fick fortsatt förtroende. Årsberättelsen och revisionsberättelsen godkändes av medlemmarna.

Det ekonomiska läget drabbar även CHIGAMBAS. För att klara framtida utgifter föreslog styrelsen en höjning av fadderavgiften (senaste höjningen var för 12 år sedan) från 800 kr till 1000 kr/år vilket medlemmarna godkände.

Det kommer i framtiden bli möjligt att välja om man vill betala hela summan på en gång eller 100 kr i månaden med autogirering.

Efter mötesförhandlingarna bjöds det på middag som Gullvi Meurling catering tillagade, all maten var skänkt av Johan på ICA Nära i Strömsnäsbruk, och sedan följde givetvis kaffe och kaka på maten.

Under kaffet såldes 1600 lotter (på 20 minuter) där alla vinsterna var skänkta. Medlemmarna la en slant i en korg som tack för maten och tillsammans med lotteriförsäljningen och försäljning av kläder mm från Gambia blev det en bra slant över som oavkortat går till hjälp för fattigas barns utbildning.

Styrelsen tackar för fortsatt förtroende och tackade alla faddrar för vad ni gör för dessa fattiga barn i Gambia.